14
Jan
2020
Játsz te is a Csongrád Megyei Kosárlabda Bajnokságban!
Január 14, kedd  |  10:16

Indul az újabb szezon a Csongrád Megyei Kosárlabda Bajnokságban. A verseny ebben az idényben is szervezett körülmények között zajlik majd. Az előző szezonban a Gátlástalan Tüzelők csapata (a képen) diadalmaskodott, de vajon kiállhat majd a dobogó legfelső fokára a 2018-19-es szezon végén.

A szervező Csongrád Megyei Kosárlabda Szövetség igyekszik új csapatokat is megmnyerni a bajnokságban való részvételre. A szervezet nagy anyagi támogatást nyújtott a lebonyolításhoz az előző években is, a CSMKSZ finanszírozta egyebek mellett az új gárdák felszereléseit(mezek és labdák), valamint a játékvezetők és az asztalszemélyzet költségeit, sőt a helyosztók rendezését is.

A Csongrád Megyei Kosárlabda Szövetség hosszú idő után, 2011-ben indította újra a megyebajnokságot. Két éve az azóta már NBII-es Szentesi KK, míg az azóta a Kosársuli alá betagozódó, már szintén az NBII-ben szereplő, akkor még Bodrogi Bau néven futó alakulat végzett a dobogó legfelső fokán. Az előző bajnokság helyosztói ismét megmutatták, hogy az igen magas színvonalú mérkőzéseket hozott a szezon, amelyre a korábban az NBI-ben nagy rutint szerző kosarasok neve volt a garancia. A szezonban pályára lépett egyebek mellett Simándi Árpád, Tigyi Árpád, Polányi Géza, Parády Péter, Jáhni István és Vitaszek Attila is.

Érdeklődni az mksz_csongrad@hunbasket. hu email címen lehet.

 

Csatolt dokumentum(ok):

Vármegyei szövetségek