09
Mar
2020
Ismét KOSÁRLABDA Edző BSc képzés Egerben az Eszterházy Károly Egyetemen
Március 9, hétfő  |  16:36

A képzésre a jelentkezési határidő 2020. február 15.

 Edző BSc képzés Egerben az Eszterházy Károly Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem kiemelten fontosnak tartja a testnevelés, a verseny- és szabadidősport tudományos és szakmai fejlesztését, legyen az sportszakember-képzés, -továbbképzés, tananyagfejlesztés vagy sporttudományi szakértői- és kutatómunka. Ezt a felelősségteljes munkát a sportirányítás szervezeteivel, valamint a különböző sport- és tudományos szervezetekkel együtt végzik. 

Az Egyetem és több sportági szakszövetség oktatási, szakmai és tudományos együttműködésének eredményeként a Sporttudományi Intézet a 2020/2021-es tanévben 

Edző Bsc képzést indít a következő sportágakban:

kézilabda, kosárlabda, tenisz, triatlon, atlétika, fallabda, labdarúgás, vízilabda

Az Egyetem Sporttudományi Intézete a sportági szakszövetségek, valamint a sportág kiemelkedő képviselőinek erkölcsi és szakmai támogatásával, elméleti alapokra épülő gyakorlatorientált edzőképzést indít kézilabda sportágban. A nappali vagy levelező tagozatos képzés során az általános (alapozó) és speciális (sportágspecifikus) tudásra és tapasztalatszerzésre is nagy hangsúly kerül.

Az Egyetem és a Sporttudományi Intézet a modern tudományos és szakmai eredményekre támaszkodva alakítja ki a hároméves képzés tartalmi és formai ismereteit, követelményeit. A sportági képzést a sportágban jártas, kiemelkedő tudással rendelkező nemzetközi és hazai sportszakemberek tartják. A szakmai tudás, az ideális létesítmények, illetve Eger és az Egyetem szellemisége együttesen garancia a komplex edzői munka során szükséges tudás elsajátítására és gyakorlati alkalmazhatóságára. 

A különböző sporttudományi képzésekben kiemelkedő hagyományokkal és tapasztalatokkal rendelkező Sporttudományi Intézet szeretettel várja azokat az érdeklődőket, akik számottevő sportági tapasztalatokkal rendelkeznek és szakedzői (BSc) végzettséget szeretnének szerezni.

Eszterházy Károly Egyetem, a Jó döntés!

A képzésre a jelentkezési határidő 2020. február 15. 

A képzéssel és a felvételivel kapcsolatos tájékoztató elérhető: 

https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/meghirdetes.php?meg_id=3899&elj=20a

https://felvieger.uni-eszterhazy.hu/hu/erettsegi-kpz/alapkepzes/felveteli-vizsgakovetelmenyek-1688

Vármegyei szövetségek