26
Mar
2020
FELNŐTT FÉRFI: NEM SOK HIÁNYZOTT A BRAVÚRHOZ
Március 26, csütörtök  |  13:41

A B.Nagy Pál Sportcsarnok adott helyt a megyei bajnokság következő fordulójára, ahol a középmezőnyben elhelyezkedő Szolnoki Olaj Amatőr csapata vendégeskedett a Szolnoki MÁV alakulatánál. A tabellán jelentős különbség volt a meccs kezdete előtt a két csapat között az Olaj javára, viszont a MÁV-os fiúk erre fittyet hányva nagy elánnal vetették magukat a mérkőzésbe, és az első negyedben szorosan tapadtak ellenfelükre. (17-22). A második negyed szintén kiegyenlített játékot hozott, a sok technikai hibával (labdavezetés, eladott labda) tarkított mérkőzésen gyakorlatilag egálra hozta ezt a tíz percet a két gárda. Fordulást követően továbbra is felváltva potyogtak a kosarak, hazai oldalon Sebők Péter, az Olajnál Kerekes Hunor volt az ügyeletes kosárfelelős. Az utolsó játékrész kezdetén még minden nyitott volt, sőt a negyed felére az Acsay tanítványok egy pontra megközelítették a piros-feketéket. A végjátékban viszont összekapták magukat a vendégek, a lefújást követően hat pontos sikernek örülhettek az alapvetően sportszerű mérkőzés lefújása után.

Szolnoki MÁV SE – Szolnoki Olaj KK Amatőr 63-69 (17–22; 19-19; 12–12; 15–16)

Szolnok, 2020.03.11., 10 néző, Vezette: Fehérvári Gergely, Mezei Tibor

Acsay Attila: „Végig szoros mérkőzésen, váltott vezetéssel zajlott a találkozó. A végjátszmában, döntő helyzetben a hazai csapat sorozatos hibákat vétett és az Olajos fiatalok maguk javára fordították a találkozót és nyertek.”

Bujáki Dániel: „Ki szeretném emelni Horváth Csabi munkáját, aki nagyon szép játékkal tudott előhozakodni, és Hegymegi Tamás lelkes palánk alatti munkáját és velük tudtunk egy szoros mérkőzést megnyerni!”

 

Vármegyei szövetségek