21
Jan
2021
FELNŐTT FÉRFI: EGY TÁLCA SÖR LETT A JUTALOM
Január 21, csütörtök  |  10:42

Péntek este került sor a megyei bajnokság soron következő mérkőzésére, melyen a Szolnoki MÁV SE fogadta a Tiszakécske VSE csapatát. A tabellán elfoglalt helyezések alapján a vendég gárda számított esélyesebbnek, akik teljes kerettel tudtak kiállni, míg a szolnokiaknál voltak hiányzók. Az első pontokat ugyan a hazai csapat szerezte, de gyorsan jött egy 13-0-s rohanás a vendégektől. A kék-fehérek sok labdát adtak el, melyből rengeteg pontot szereztek a vendégek. A látogatóknak a kinti dobások is „ültek” és ezzel 26-55-el zárult az első félidő. A harmadik negyedben sem változott a mérkőzés képe. A tiszakécskeiek szép labdajáratásokból szerezték a pontjaikat. A MÁV nem tudta feltörni a zóna védekezést, így nehezen tudtak pontokat szerezni. A végeredmény megmutatta a két csapat közti különbséget.

Szolnoki MÁV SE – Tiszakécske VSE 44-106 (14-26; 12-29; 8-26; 10-25)

Szolnok, 2021.01.15., Vezette: Gyenge Gábor, Szappanos Máté

Acsay Attila: „A vendég csapat győzelme nem forgott veszélyben a találkozó folyamán. A MÁV szerezte az első kosarat, így pillanatokig magához ragadta a vezetést. A folytatásban a kécskeiek irányították a játékot és tetemes előnnyel végződött a találkozó a javukra.”

Bányai Viktor: „Már az elejétől látszott, hogy ezen a napon nem lesz egy súlycsoportban a két csapat. Jó hozzáállással, jól védekezve sok labdát szereztünk és könnyű kosarakat dobtunk. A hazaiak zónája ellen is szinte mindig megtaláltuk a jó befejezést. A negyedik negyedben már csak a századik pont volt a tét, ami végül Fehér Ádinak került egy tálca sörbe. Köszönjük a mérkőzést a vendéglátóinknak.”

Vármegyei szövetségek