VÁRMEGYEI FELNŐTT NŐI BAJNOKSÁG: HAT A HAT ELLEN HATHATÓS VOLT A MÁV LETÁMADÁSA - MÉG HARCBAN ÁLLNAK A VASUTASOK A BRONZÉREMÉRT
19
May
2023
VÁRMEGYEI FELNŐTT NŐI BAJNOKSÁG: HAT A HAT ELLEN HATHATÓS VOLT A MÁV LETÁMADÁSA - MÉG HARCBAN ÁLLNAK A VASUTASOK A BRONZÉREMÉRT
Május 19, péntek  |  06:51

 

Ceglédi EKK-VBW – Szolnoki MÁV SE

16-110

(6-23, 3-28, 3-29, 4-30)

2023.05.12., Albertirsa, 15 néző, Vezette: Szabó László (Szolnok), Kozma Péter (Cegléd) Mérkőzés ellenőr: Hegedűs Mária (Szolnok)

Mérkőzés osztályzata: 2


Mindkét együttes hat-hat játékossal érkezett. A vendégcsapat egész pályás letámadásának köszönhető, hogy már az első negyedben tizenöt pontos előnyt szereztek a kevés játékossal érkező ceglédiekkel szemben. Talán ez nem biztos, hogy szerencsés lépés volt az amúgy is jelentős tudásbeli különbség miatt. Hazai részről Benkó Beáta volt az, aki először volt eredményes, később Sándor Krisztina szerzett pontot a büntető vonalról, míg a vendégeknél Gulyás Berta volt, aki már az első negyedben elérte a tíz pontot. A második negyed Gulyás Berta hármasával kezdődött, majd továbbra is a vendégek letámadása érvényesült, öt ponttal sikerült többet dobniuk, mint az első negyedben. A hazaiaknál Benkő Beáta volt az, aki labdát szerzett és kosarat ért el.

A harmadik negyed ismét vendég hármassal indult, ezúttal Szabó Mirtill szerezte, felváltva születtek a vendég kosarak, valamennyi játékos szerzett pontot. Az utolsó etapban is vendég hármas volt az első pont, hazaiaknál pedig Tótin Vanda iratkozott fel a pontszerzők közé. A sűrű rotációval játszó szolnokiak átlépték a száz dobott pontot, végül Kerekes Ivett hármasával zárult a mérkőzés.

Szerelem-Kobolák Cintia (CEKK-VBW): „Nyilatkozatot nem küldött.”

Tóth János (Szolnoki MÁV SE): „Köszönjük a házigazdáknak a mérkőzést. A mieink a meccs nagy részében éltek a játéklehetőséggel.”

 

 

 

Vármegyei szövetségek