All-Star mérkőzéssel indul a megyei kosárszezon
15
Sep
2022
All-Star mérkőzéssel indul a megyei kosárszezon
Szeptember 15, csütörtök  |  15:00

A 2020. október 10-én első alkalommal megrendezett és nagy sikert arató Somogy Megyei Kosárlabda All-Star Gála után 2022. szeptember 24-én másodszor is pályára lépnek a megyei pontvadászat legjobbjai.

A II. METYX Somogy Megyei Kosárlabda All-Star Gála helyszíne ezúttal is a Kaposvár Aréna lesz, ahol szeptember 24-én, szombaton 15 órától az alábbi csapatok mérkőznek meg egymással:

Ékes csapat: Kiss Viktor, Koma Krisztián, Mihalics Zoltán (Marcali VSZSE), Kovács Dániel, Kovács Márió, Kun Kenéz, Horváth Norbert (Zrínyi KK), Bodródi Márk, Bodródi Dániel, Bodródi Dávid (Tüskevári SE), Bodor Dániel, Bán Balázs (Azúr Drogéria KK). Edző: Romanek Péter (Zrínyi KK).

Skoda csapat: Tóth Kristóf, Tóth Máté, Zsille Péter, Pöttendi Gábor (Meló-Diák KK), Hideg Norbert, Kovács Barna, Pintér Kristóf, Sótonyi Ádám (Táncsics-Gyakorló), Madarász András, Dr. Veres Csongor Richárd (Tamási Dámok) Babócsai Péter, Nagy Dávid, Csizmadia Gábor (Henger KK). Edző: Tombor Márton (Táncsics-Gyakorló).

A két együttes ezúttal is „Ékes csapat”, valamint „Skoda csapat” néven fog szerepelni az All-Star találkozón, ezzel is tisztelegve a megye kosárlabdázásában elévülhetetlen érdemeket szerző Ékes Tamás és Skoda László emléke előtt.

Kovács Dániel, az esemény főszervezője elmondta, hogy a rendezvény rangját az is emeli, hogy a METYX Hungary Kft. névadó szponzorként állt az esemény mellé, ezzel biztosítva a minőségi élményt.

A főmérkőzés félidejében a tripladobóverseny kiderül az is, hogy ki a jelenlegi legjobb távoli dobó a megyei bajnokságban.

A tripladobóverseny résztvevői: Bodor Dániel (Azúr Drogéria KK), Babócsai Péter (Henger KK), Kun Kenéz (Zrínyi KK), Tóth Máté, Tóth Kristóf, Zsille Péter (Meló-Diák KK).

Kérjük, hogy a játékosok a 14 órás kapunyitásra érkezzenek meg a Kaposvár Arénához, a belépés ingyenes, valamint büfé is rendelkezésre áll majd.

Vármegyei szövetségek