Asztalszemélyzeti és statisztikusi továbbképző - Miskolc
23
Aug
2020
Asztalszemélyzeti és statisztikusi továbbképző - Miskolc
Augusztus 23, vasárnap  |  06:16

Tisztelt Sporttársak,

Az MKOSZ Versenyiroda a 2020/2021-es évben is több helyszínen és időpontban biztosít lehetőséget arra, hogy a sportszervezetek a kötelezően előírt asztalszemélyzeti és statisztikusi továbbképzésre elküldjék a velük együttműködésben dolgozó asztalszemélyzetüket és statisztikusaikat. A továbbképzés az alábbi időpontokban és helyszínen kerül megrendezésre.

2020. szeptember 12. szombat

Helyszín: Miskolc - Miskolci Egyetemi Körcsarnok, Emeleti 0gyakorlótér

(3515 Miskolc, Egyetemváros [Egyetem út 5.])

Asztalszemélyzet képzés:
Regisztráció: 10:30 - Kezdés: 11:00
Statisztikus képzés: Regisztráció: 12:30 - Kezdés: 13:00

Feltételek:

Az egyes továbbképzési helyszíneken egy előadáson maximum 50 fő vehet részt. Amennyiben az adott helyszínre több, mint 50 fő jelentkezik, úgy az adott helyszínen nem csak egy előadás lesz tartva. Az esetleges plusz időpontról a későbbiekben értesítjük a
résztvevőket.

A továbbképzések egyikén való megjelenés minden országos bajnokságban közreműködő személy részére kötelező! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a továbbképzőn való megjelenéskor a személyazonosság igazolása érdekében mindenki hozza magával személyi és/vagy diák igazolványát, ezen dokumentum(ok) hiányában a továbbképzőn nem lehet részt venni, az adott személy továbbképzőn való részvétele nem lesz elfogadott.

A továbbképzéseken csak és kizárólag olyan személyek vehetnek részt, akik AZ ELMÚLT BAJNOKI ÉVBEN ÉRVÉNYES ASZTALSZEMÉLYZETI ÉS/VAGY STATISZTIKUSI MŰKÖDÉSI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZTEK. Mindenki más a megyei szervezeti egységek által szervezett alapképzéseken tudják megszerezni a 2020/2021-es évre vonatkozó működési engedélyeket.

A COVID-19-es helyzet miatt a továbbképzések az alábbi feltételek mellett zajlanak majd:

A továbbképzések helyszíneinek területén és az előadások alatt (az előadót esetlegesen kivéve) A SZÁJMASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ. AZ ESETLEGES SZÜNETEKBEN A KÉZMOSÁS ÉS/VAGY KÉZFERTŐTLENÍTÉS KÖTELEZŐ.

A továbbképzéseken csak és kizárólag úgy lehet részt venni, ha a közreműködő A MELLÉKELT COVID-19 NYILATKOZAT KITÖLTI ÉS MAGÁVAL HOZZA A KÉPZÉSRE.

Regisztráció, működési engedély kiadás:

A 2020/2021-es évi regisztrációt az erre kialakított webes felületen (https://mkoszjatekvezeto20.flexinform.hu/) - (kék színű) kell megtenni.

A regisztráció folyamatát az adott személy működési helye szerinti illetékes megyei adminok felügyelik, probléma esetén hozzájuk kell fordulni segítségért.

A webes, regisztrációs felülettel kapcsolatos információk, aműködési engedély kiadásának feltételei:

1) Az alapadatok és a hozzá kapcsolódó mellékletek elfogadottsága.

2) Formanyomtatvány igénylése.

3) Működési díj megfizetése.

4) Továbbképzésre való jelentkezés.

4) Továbbképzésen való részvétel, melynek meglétét az MKOSZ Versenyiroda jelzi a megyei adminok felé.

  ·         A korábban még nem regisztrált személyek csak és  kizárólag a megyei adminok engedélyével és segítségével tudnak regisztrálni a rendszerbe.

  ·         A korábban már regisztrált személyek a tavalyi évben megadott felhasználó névvel és jelszóval tudnak belépni a rendszerbe.

  ·         Az alapadatok és a hozzá tartozó mellékletek a tavalyi rendszerből lettek átmásolva. Amennyiben bármilyen változás történt az adatokban és/vagy a mellékletekben akkor azt a megyei adminok segítségével lehet megváltoztatni.

  ·         Az alapadatok ellenőrzése után a megyei adminok fogadják el az alapadatokat és nyitják meg a lehetőséget arra, hogy a személyzet asztalszemélyzeti és/vagy statisztikusi formanyomtatványt igényelhessen illetve, hogy a 2020/2021. évi működési díjat megfizethesse.

  ·         Amennyiben minden kész a személyzetnek saját magának kell letöltenie a működési kártyáját, melyet nyomtatott formában vagy elektronikusan meg kell őrizni, mivel a mérkőzéseken az ngedély meglétét csak és kizárólag a kártya bemutatásával
lehet!

[Megnyit]

[Megnyit]

Vármegyei szövetségek