Elindult a nevezés a B33 Diákolimpia 2022/23 versenyeire
12
Oct
2022
Elindult a nevezés a B33 Diákolimpia 2022/23 versenyeire
Október 12, szerda  |  07:03

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége az idei évben is megrendezi a B33 Diákolimpiát.

A nevezési időszak: 2022. október 3. – 2022. október 23. között lehetséges. A nevezést elektronikusan lehet megtenni az MDSZ honlapján. FONTOS, hogy a nevezés rögzítésekor idén is meg kell adni egy Csapatnevet, aminek NEM KELL EGYEZNIE az iskola nevével, továbbá, hogy a csapatok játékosiban történő változásokat az MDSZ nevezési rendszerében is rögzíteni kell és a módosítást tartalmazó Nevezési lapot a torna helyszínén az adategyeztetéskor szervezőknek át kell adni.

Versenyen iskolák csapatai vehetnek részt 2 összevont kategóriában: A kategória (III-IV korcsoport, általános iskolák) és B kategória (V-VI korcsoport, középiskolák).

A versenyeken egy iskola több csapatot is indíthat, de egy játékos csak egy csapatban játszhat egy tornán.

A megyei selejtezők győztes csapatai jutnak a regionális döntőkbe, a regionális döntők győztes csapatai vívják az országos döntőt. A régiók kialakítása a nevezett csapatok létszáma és a földrajzi elhelyezkedés alapján a nevezés lezárását követően kerülnek kialakításra.

A nevezés DÍJTALAN, DE FONTOS, hogy 2022. október 23-ig a nevezést végrehajtsa.

A B33 Kosárlabda Diákolimpia versenyein való részvétel alapfeltétele az időben leadott érvényes nevezés függetlenül attól, hogy a COVID-19 járványhelyzet és az azzal kapcsolatos kormányzati, illetve szövetségi szabályozás a sportrendezvények lebonyolítási szabályaira vonatkozóan változhat.

A változásokat folyamatosan nyomon követjük és szükség esetén a versenyek lebonyolítási feltételeiről haladéktalanul tájékoztatjuk az érintetteket.

A nevezéshez szükséges dokumentumok ITT találhatóak!

Minden további kérdéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésre:

mksz_hb@hunbasket.hu illetve diakolimpia@b33.hu mail címen.

 

Vármegyei szövetségek