MEGYEI FELNŐTT FÉRFI: EGY PONT HÍJÁN SZÁZAT DOBTAK
18
Nov
2022
MEGYEI FELNŐTT FÉRFI: EGY PONT HÍJÁN SZÁZAT DOBTAK
November 18, péntek  |  13:06

 

SPC-SZEK – Karcagi SE

99-59

(33-17, 20-14, 24-7, 22-21)

Szolnok, 2022.11.15., 8 néző, Vezette: Rácz Zsolt (Szolnok) , Fehérvári Gergely (Szolnok)

A mérkőzés osztályzata: 2


A késő esti összecsapásra mindkét csapat foghíjasan, hét-hét fővel érkezett. A hazaiak kapták el jobban a fonalat az első negyedben, Pál-Szabó és Tótin kosaraival szinte dupla annyi kosarat termeltek, mint a vendégek. A második negyed 33-17-es állásról kezdődött, és kissé visszavett a lendületből az SPC-SZEK, ám ezt a negyedet is sikerült megnyerniük hat ponttal. A látogatók oldaláról Kovács és Vincze próbálta tartani a lépést több-kevesebb sikerrel. A félidei szünet után ismét robbantott a vendéglátó, és a Ficsór-Szpíró-Bujáki trió is beszállt a pontszerzésbe. Ennek köszönhetően a legnagyobb különbségű negyedet produkálva (24-7) szinte el is döntötték a bajnoki két pont sorsát. A záró felvonás kiegyenlített játékot hozott, ám mindez csak formalitás volt, hiszen a szolnoki gárda a mérkőzést végig dominálva, megérdemelten nyerte meg a találkozót.

 

Szpíró Balázs (SPC-SZEK): „Sok jóra nem számítottunk, hiszen a legutóbbi mérkőzés óta szerintem egyikünk sem végzett érdemi mozgást, ez meg is látszott a teljesítményünkön. Kis túlzással a mérkőzés értékelhetetlen.”

 

Kovács Máté Zádor (Karcagi SE): „A mérkőzést jó ritmusban kezdtük, számos támadást eredményesen tudtunk befejezni, azonban a védekezésünket továbbra is csiszolni kell, sok könnyű kosarat hagytunk az ellenfélnek. Gratulálok az ellenfélnek. Külön öröm számomra, hogy egyre több fiatalnak tudunk értékes játék percet adni. Köszönjük szépen a közreműködők szíves munkáját.”

Vármegyei szövetségek