07
Jan
2021
HAMAROSAN INDUL A JÁTÉKVEZETŐI TANFOLYAM!
Január 7, csütörtök  |  08:31

IDÉN SEM DRAFTOLTAK JÁTÉKOSKÉNT AZ NBA-BE?

HA IGEN, SOK SIKERT! HA NEM, AKKOR MOST MEGMUTATHATOD!

PRÓBÁLD KI MAGAD JÁTÉKVEZETŐKÉNT!

LEGYÉL TE IS A JÁTÉKVEZETŐI CSAPAT TAGJA!

HOGYAN LEHETSÉGES?

FIGYELJ!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség Játékvezetői Bizottsága tanfolyamot hirdet.

A tanfolyamon elméleti és gyakorlati előadásokon keresztül részletesen megismerkedünk a kosárlabda játékszabályaival, valamint a játékvezetés elméleti és gyakorlati technikájával is.

A tanfolyamot sikerrel teljesítő hallgatók hivatalos kosárlabda játékvezetőként először a megyei bajnokságokban vezethetnek mérkőzéseket.

Az első elméleti előadásra 2021. február első hetében kerül sor. Hétköznap esténként várhatóan 6-7 előadást tartunk a vírushelyzetre való tekintettel webinárium formájában, melyeket tornatermi gyakorlások, majd végül a vizsgák követnek.

Tanfolyam díja: 6.000 Ft + ÁFA, melyet a tanfolyam elején, számla ellenében kell befizetni

Jelentkezéshez csupán a betöltött 16. életév, játékos múlt vagy jelenleg is aktív pályafutás, a sportágban való jártasság és a kosárlabda iránti érdeklődés szükséges.

A tanfolyam elvégzéséhez jó fizikai állapotra lesz szükséged a futásteszthez, illetve érvényes sportorvosi igazolás.

Jelentkezni e-mailben lehet a következő címen:  mksz_jnksz@hunbasket.hu

Jelige: "Játékvezetői tanfolyam – 2021"

A jelentkezés tartalmazza a kosárlabda sportági szakmai önéletrajzot, valamint a pontos elérhetőségek (mobilszám, e-mail, lakcím stb.) megadását.

Határidő: 2021. január 24.

Miért érdemes?

  • A versenyképes juttatás mellett lehetőséged lesz mélységében belelátni a kosárlabda játékába.
  • Önfejlesztés, személyiségfejlődés. A játékvezetéssel olyan készségeid fejlődnek majd, mint a konfliktuskezelés, kommunikáció, koncentráció, gyors döntéshozatal vagy stresszhelyzetben higgadtnak maradás, amik mind-mind a pályán kívül is segíteni fognak. Megtanulhatsz csapatban dolgozni, és elfogadni, ha hibázol.
  • Rugalmas “másodállás”, ahol nem baj, ha kevés a szabadidőd, hiszen a ráérésednek megfelelően fogunk a meccsekre küldeni.
  • Lehetőséged nyílhat belföldi és nemzetközi továbbképző táborokban részt venni, ahol Európa legjobb utánpótlás csapatainak is vezethetsz, és akár Euroliga és Európa-bajnokságot is megjárt játékvezetőktől tanulhatsz, amellett, hogy világot látsz és sok új barátra lelhetsz.
  • Év végén a legjobban teljesítő játékvezetők mehetnek az országos utánpótlás döntőkre, ami a verseny izgalmain kívül egy többnapos közösségi tábornak is felfogható.

Ha kedvet kaptál, jelentkezz!

Vármegyei szövetségek