VÁRMEGYEI FELNŐTT NŐI BAJNOKSÁG: IGAZOLTA JÓ FORMÁJÁT A KUNSÁGI EGYÜTTES - A TARTALÉKOS CEKK EREJÉBŐL NEM FUTOTTA TÖBBRE
26
Jan
2023
VÁRMEGYEI FELNŐTT NŐI BAJNOKSÁG: IGAZOLTA JÓ FORMÁJÁT A KUNSÁGI EGYÜTTES - A TARTALÉKOS CEKK EREJÉBŐL NEM FUTOTTA TÖBBRE
Január 26, csütörtök  |  15:06

 

Karcagi SE - CEKK VBW

104-21

(25-6, 25-5, 26-10, 28-0)

Karcag, 2023.01.21., 37 néző, Vezette: Szőcs Béla (Kisújszállás), Kovács Csaba (Szolnok)  Mérkőzés ellenőr: Balogh László (Szolnok)

Mérkőzés osztályzata: 2


Az újonc CEKK-VBW a Karcagi SE csapatához látogatott a megyei felnőtt női bajnokság soron következő fordulójában. Nem sok jóval kecsegtetett a kezdeti feldobás a vendégek számára, mivel meglehetősen kis létszámmal (hét játékos) érkeztek a nagykunsági csarnok parkettjére. A hazai csapat ezt kihasználva, már az első negyedben igazolta a papírformát, és fölényesen, tizenkilenc ponttal húzták be az első játékrészt. A második etapbeli folytatásban sem változott a játék képe. További húsz pontot szállított az agresszívan játszó, Rácz Lilla és Kerekes Hajnalka vezérletével eredményesen támadó karcagi csapat. A félidei szusszanás után bár a CEKK, legfőképpen Bartos Melinda vezérletével némiképpen eredményesebb támadójátékot mutatott be a harmadik negyedben, azonban a Karcag továbbra sem állt le a további kosárgyártásban. A tizenöt pontos Halter Ildikó, és az egyaránt tizenhárom-tizenhárom pontos Nagy Viktória és Mészáros Marianna jóvoltából a záró felvonás előtt már nyitott kérdések nem maradtak, és a karcagi lányok az egész mérkőzést uralva húzták be a magabiztos győzelmet. Összességében végig sportszerű találkozón a Karcagi SE teljesen megérdemelten aratott győzelmet a végig szimpatikusan küzdő CEKK-VBW ellen.

Ölős Zoltán (Karcagi SE): Szép számú nézők előtt a rendkívül lelkes, és szimpatikus ceglédi csapat ellen, sportszerű mérkőzésen, magabiztos győzelmet arattunk.”

Meilinger Péter (CEKK-VBW): „Sportszerű mérkőzést játszottunk, próbáltunk ezzel a szűk kerettel a maximumot kihozni, gratulálok a Karcagnak!”

Vármegyei szövetségek