VÁRMEGYEI FELNŐTT FÉRFI BAJNOKSÁG: ÉRVÉNYESÍTETTE A PAPÍRFORMÁT A TKSE - SOKÁIG JÓL TARTOTTÁK MAGUKAT A VENDÉGLÁTÓK
11
Mar
2024
VÁRMEGYEI FELNŐTT FÉRFI BAJNOKSÁG: ÉRVÉNYESÍTETTE A PAPÍRFORMÁT A TKSE - SOKÁIG JÓL TARTOTTÁK MAGUKAT A VENDÉGLÁTÓK
Március 11, hétfő  |  10:16

 

Ceglédi EKK-WBW - Törökszentmiklósi KSE

53-79

(14-23, 13-15, 11-26, 15-15)

Albertirsa, 2024.03.05., 19 néző, Vezette: Fehérvári Gergely (Szolnok), Kozma Péter (Hódmezővásárhely)  Mérkőzés ellenőr: Hegedűs Mária (Szolnok)

Mérkőzés osztályzata: 3


Az albertirsai csarnokban a CEKK-WBW hazai pályán fogadta a vármegyei felnőtt bajnokság eddig veretlen mérleggel álló csapatát, a Törökszentmiklósi KSE-t. A hazaiak annak ellenére, hogy tudták, erős ellenféllel kell megküzdeniük, nagy elszántsággal kezdték a mérkőzést. Ennek megfelelően hazai kosárral indult a negyed, Zajacz Roland jóvoltából. Ezt követően azonban a TKSE magas emberét, Terék Tamást nem tudták tartani a palánk alatt, így az első negyedre közel tíz pontos előnyre tettek szert a vendégek, a várakozásnak megfelelően. A második negyed már szorosabb küzdelmet hozott, Sánta Zsolt két egymás után bevert triplájával közelebb kerültek a bajnokesélyes miklósiakhoz. Hazai triplákra azonban vendég triplák is érkeztek, Habók és Deák által, így a félidő tizenegy pontos vendég előnnyel zárult.

A második félidőben a CEKK az öltözőben ragadt, ráadásul a látogató ekkor még jobban, nagyobb sebességgel pörögtek. Minden támadásuk kosárral zárult, melyre a ceglédiek csak alkalmanként tudtak válaszolni. A harmadik negyedben a győztes csapat kiléte már egyértelművé vált, ezért a negyedik negyedben már a cseresor kapta a főszerepet mindkét oldalon. Ennek köszönhetően, a záró negyedet a csapatok már egálra hozták ki, ezen a barátságos, sportszerű találkozón.

Szerelem-Kobolák Cintia (CEKK-VBW): „Gratulálok a vendég csapatnak a győzelemhez. Mi, amikor a játékkal foglalkoztunk, meg tudtuk nehezíteni a dolgukat.”

Szénási János (Törökszentmiklósi KSE): „Nehezen lendült bele a csapat, a cserékkel sikerült új lendületet belevinni a játékunkba. Jöhet a középszakasz.”

 

Vármegyei szövetségek