VÁRMEGYEI U11 VÁLOGATOTTAK TORNÁJA
25
Apr
2024
VÁRMEGYEI U11 VÁLOGATOTTAK TORNÁJA
Április 25, csütörtök  |  12:18

A hagyományoknak megfelelően folytatódnak a vármegyei válogatott versenyek. A nagy sikerű U12-es tornája után, április 27-én, az U11-esek lépnek pályára. A lányok Karcagon, a fiúk Jászberényben játszanak, mind a két helyszínen erős mezőny gyűlik majd össze. Vármegyénk csapatai nagy reményekkel várják a küzdelmeket, hiszen az országos bajnokságban csapataink jól szerepeltek, mind a fiúk, mind a leányok versenyét megnyerték. A győztes csapatok közül kerültek ki a csapatok edzői is, a fiúknál Nyeső-Falusi Tünde és Tóth Zoltán (mindkettő Szolnoki Sportcentrum), a leányoknál Fodor Csaba és Simon László (mindkettő Karcagi SE). U11-ben még nehéz előre felmérni az erőviszonyokat, de nagy várakozással tekintenek a verseny felé, hiszen a játékosok számára először nyílik lehetőség más régiók legjobbjaival megmérkőzni. A torna előtti edzéseket megtartották és a kerethirdetés után kértük őket egy előzetes nyilatkozatra.

A JNSZ Vármegyei U11-es fiú válogatott tagjai:

Szarvas Simon, Nagy Domonkos, Svichrán Márton, Timár Milán, Váczi Márton, Fazekas Balázs, Agócs Máté, Kalmár Márton, Tasnádi Zétény, Szűcs Gergő, (Szolnok), Erdei Bence (Karcag), Martin Gergő (Jászberény)

Edzők: Nyeső-Falusi Tünde, Tóth Zoltán

Nyeső-Falusi Tünde: „Nagyon várjuk a vármegyei válogatottak tornáját, örülünk, hogy a régión kívül is össze tudjuk mérni az erőnket az ország más részeiről érkező csapatokkal. Reméljük, hogy pozitív tapasztalatokkal fogjuk zárni a tornát, hatalmas tanulási lehetőség ez minden játékos számára.”

A JNSZ Vármegyei U11-es leány válogatott tagjai:

Kovács Abigél Tímea, Nyeső Katica, Kanyó Maja (Szolnoki Kiskobrák), Farkas Vica, Molnár Petra, Vad Virág Vivien (Tiszai Kisvirágok) Barta Petra, Bezsella Regina, Dávid Abigél, Juhász Kitti, Laboncz Médea, Szabó Ella, Szabó Liza (Karcag)

Fodor Csaba: „A válogatottba a Szolnoki Kiskobrák, a Karcagi SE Oroszlánok és a Tiszai Kisvirágok csapataiból kerültek be játékosok két közös edzés után. Remélhetőleg sikerül egy nagyszerű hangulatú, élményekkel teli tornán méltón képviselni a vármegye kosárlabda sportját a kiskosaras lányoknak!”

A torna programja:

2024. április 27. (leányok – Karcag, Városi Sportcsarnok):

10,30  Jász-Nagykun-Szolnok - Borsod-Abaúj-Zemplén                                      

12,00  Bács-Kiskun - Baranya                             

13,30  Vesztesek                             

15,00  Győztesek

16,40  Eredményhirdetés

2024. április 27. (fiúk – Jászberény, Nagyboldogasszony Kat. ÁI.):

11,00  Jász-Nagykun-Szolnok - Borsod-Abaúj-Zemplén                                      

12,30  Hajdú-Bihar - Bács-Kiskun                                          

14,00  Vesztesek 

15,30  Győztesek

17,10  Eredményhirdetés

Vármegyei szövetségek