U12-es Vármegyei Válogatottak Tornáján vett részt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Válogatott
09
Apr
2024
U12-es Vármegyei Válogatottak Tornáján vett részt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Válogatott
Április 9, kedd  |  07:48

A szombaton Jászberényben megrendezett tornán első alkalommal vett részt a három vármegyei egyesületből verbuválódott Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Válogatott csapata. Az első alkalommal összeállt válogatott három összetartó edzést követően utazott a rendkívül magas színvonalú rendezvényre, melynek legfontosabb célja volt a Vármegyében működő egyesületek szakmai együttműködése, összetartása.

Elődöntő:

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye- Szabolcs Szatmár-Bereg Vármegye 71-42

Bronzmérkőzés:

Szabolcs Szatmár-Bereg Vármegye- Csongrád-Csanád Vármegye 69-56

„Rendkívül magas színvonalú tornán vettünk részt a hétvégén Jászberényben, ahol négy vármegye válogatottja mérhette össze tudásukat.

Az első mérkőzésen megilletődötten kezdtünk és a rengeteg kihagyott ziccer megbosszulta magát a későbbi győztes ellen. Ettől függetlenül a csapat akaratára nem lehet panasz.

A bronzmérkőzésre mondhatni csalódott csapatok találkozása volt, ahol erőfölényt tudtunk mutatni és egy olyan mérkőzésen tudtuk megszerezni a győzelmet, ahol a találkozó túlnyomó részében uraltuk a mérkőzést és ezáltal megszereztük a bronzérmet.

Gratulálok minden játékosnak és edzőnek, felkészítőnek, kiváló tornán sikerült részt venni!” – nyilatkozta a csapat vezetőedzője, Vaskó György.

A torna végén All-Star ötöst is hirdettek, melynek tagjai között Hámornyik Máté (NYÍKSE) is szerepelt.

A Válogatott játékosai:

Kovács Boldizsár (Nyíregyházi Sportcentrum), Kelemen Zétény (Nyíregyházi Sportcentrum), Séra Csanád (Nyíregyházi Sportcentrum), Brém Noel (Nyíregyházi Sportcentrum), Szabad Balázs (Nyíregyházi Sportcentrum), Nagyházi Nándor (NyKK Eötvös), Molnár Ábel (NyKK Eötvös), Budai Nagy Hunor (NyKK Eötvös), Makszim György (NYÍKSE), Nagy Áron (NYÍKSE), Hámornyik Máté (NYÍKSE), Molnár Máté (NYÍKSE)

A Válogatott szakmai stábja:

Vaskó György (Nyíregyházi Sportcentrum) – vezetőedző

Pelyvás Lajos (NyKK Eötvös) – másodedző

Balogh Balázs (NYÍKSE) – másodedző

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kosárlabda Szövetség ezúton is szeretné megköszönni a meghívást, a szervezést és a lebonyolítást a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kosárlabda Szövetség munkatársainak!

Vármegyei szövetségek