18
Jan
2022
MEGYEI FELNŐTT FÉRFI: KÖNNYED VENDÉG SIKER
Január 18, kedd  |  12:59

 

Albertirsa SE – Szolnoki Baglyok SE

59-101

(8-27, 17-14, 14-24, 20-36)

Albertirsa, 2022.01.06., 5 néző, Vezette: Mile Gábor (Szolnok), Szappanos Máté (Jászberény)

Mérkőzés osztályzata: 2


A megyei felnőtt bajnokság következő fordulójában Albertirsa fogadta a Szolnoki Baglyok csapatát. Sajnálatos módon a hazaiak betegségek miatt most is csak öt játékossal tudtak kiállni, mint ahogy történt ez az első találkozón is. A vendégek remekül kezdték a mérkőzést, Gaál vezetésével tizennégy pontot szereztek, mire jött az első hazai pont Magda büntetőivel. A vendégeket viszont megállítani nem lehetett és mivel kétszer annyian érkeztek, megtehették, hogy öt percenként sort cseréltek és mindig friss erővel őrölhették ellenfelüket. Az első félidő végére már magabiztos, tizenhat pontos előnnyel várhatták a folytatást. A térfélcserét követően semmit sem változott a játék képe, fokozatosan nőtt a különbség a felek között. Albertirsai részről Magda próbálta meccsben tartani övéit, de társai is küzdöttek becsülettel, azonban már ekkor látszott, hogy kevés az öt ember. A záró negyedben már mindenki csak a támadásra összpontosított, Lánczi révén megszerezték a látogatók a századik pontot és megszerezték újabb győzelmüket a sportszerű mérkőzésen.

Magda János (Albertirsai SE): „Az új évet egy barátságos, jó hangulatú mérkőzéssel kezdtük. Jót futottunk, jót játszottunk, jól esett.”

Forgács László (Szolnoki Baglyok SE): “Megkezdődött a 2022-es év egy idegenbeli mérkőzéssel. Egy jó hangulatú, sportszerű mérkőzésen fölényes győzelmet arattunk. Minden tisztelet megilleti az Albertirsa csapatát, akik öt fővel játszották végig a mérkőzést. Köszönjük! Hajrá Baglyok!”

 

Vármegyei szövetségek