MEGYEI FELNŐTT FÉRFI: VALAMENNYI NEGYEDET ABSZOLVÁLTA A BAGLYOK
22
Jan
2022
MEGYEI FELNŐTT FÉRFI: VALAMENNYI NEGYEDET ABSZOLVÁLTA A BAGLYOK
Január 22, szombat  |  15:25

 

Karcagi SE - Szolnoki Baglyok SE

42-71

(8-15, 10-16, 10-17, 14-23)

Karcag, 2022.01.13., 26 néző, Vezette: Rácz Zsolt (Szolnok), Drenyovszki Dániel (Mezőberény)

A mérkőzés osztályzata: 2


A Karcag fogadta a bombaformában lévő Baglyok együttesét. Mindkét oldalt akadtak hiányzók, köztük húzóemberek is. Ennek ellenére a szolnoki csapat volt az esélyesebb, de a hazai pályán játszó karcagi együttest sosem szabad leírni, mert eddig szépen teljesítenek a bajnokságban. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, Molnár kosarával kezdődött meg a pontgyártás, és az 5. percig csak a Baglyok tudtak be találni. Ekkor Erdei Józsi, a kapitány, lendítette előre csapatát. A vendégek keményen védekeztek, nem volt egyszerű pontot szerezni ellenük, ezt jól mutatja, hogy csak nyolc pontot tudtak szerezni a karcagiak az első negyedben. A folytatásban sem változott a játék képe, a kék-fehér alakulat folyamatosan futott az eredmény után, a szolnokiak játszották eredményes és megszokott játékukat. A kilátogató szurkolók sem tudtak lendíteni a csapat szekerén, pedig aztán rajtuk semmi sem múlott. A térfélcsere után egy szerencsétlen eset után elvesztette a karcagi csapat a szívét, húzó emberét, Erdei Józsit, amely nem könnyítette meg a kunságiak sorsát. Így könnyed győzelmet szerezhettek a Baglyok, és tovább tudtak menetelni a bajnokságban.

Rideg László (Karcagi SE): „Most a védekezésünk elfogadható volt, viszont hiába voltak meg a helyzeteink, sajnos nagyon rossz százalékkal érvényesítettük azokat! Ennek ellenére, a sok sérültjeinket is figyelembe véve, úgy gondolom, hogy tisztességesen szerepeltünk a bajnokság egyik esélyese ellen!”

Forgács László (Szolnoki Baglyok SE): “Egy kínlódós, ritmustalan mérkőzésen nyertünk. Erdei Józsinak jobbulást kívánunk! Hajrá Baglyok!”

Vármegyei szövetségek