06
May
2022
MEGYEI FELNŐTT NŐI: NEM VOLTAK EGY SÚLYCSOPORTBAN
Május 6, péntek  |  10:13

 

Szolnoki Sportcentrum U16/B - Karcagi SE

42-134

(7-35, 15-29, 8-33, 12-37)

Szolnok, 2022.04.30., 17 néző, Vezette: Fenyvesi Zénó (Szolnok), Gyenge Gábor (Szolnok)

A mérkőzés osztályzata: 2


A megyei felnőtt női bajnokság utolsó mérkőzésére került sor, ahol a Sportcentrumos fiatalok a karcagi csapatot látták vendégül. A mérkőzés két percig volt szoros, ekkor még 3-2-re vezettek a hazaiak, ezután azonban már csak egy csapat volt a pályán. Az Őrlős-hölgykoszorú Kerekes Hajnalka és Rácz jóvoltából már a félpályánál labdát szerzett amelyből könnyedén ziccerezhetett. Tóth Viktor tanítványainak semmilyen ellenszerük nem volt a vendégek agresszív letámadására, egy negyedet követően már tekintélyes volt a karcagi előny. A második negyedben támadásban már jobban teljesítettek Gulácsiék, de a saját palánkuk alatt nem ment nekik. Sorra kapták a könnyű gólokat, macska-egér párharc volt a pályán. A félidei 22-64-es vendégvezetés után már csak a különbség volt a kérdés és az, hogy a vendégeknek sikerül-e átlépniük a száz pontos határt. Utóbbira a harmincegyedik percben megkaptuk a választ, a különbség pedig közel százpontos lett a lefújás pillanatában. Rendkívül alacsony színvonalú mérkőzéssel zárult a női bajnokság, amelyen a hazaiak mindenféle elképzelés nélkül és gyámoltalanul játszottak, ezt pedig nagyon megbüntették Csíkosék.

Tóth Viktor (Szolnoki Sportcentrum U16/B):Gratulálok Örlős Zoltán kollégámnak és csapatának az egész szezonban nyújtott kiegyensúlyozott teljesítményéhez. Ma is remekül játszottak, végig domináltak a pálya mindkét térfelén. Csapatomtól nem is vártam ma többet, ebben az összeállításban nem volt több a mérkőzésben. Próbáltunk néhány párharcot megnyerni, egy-egy könnyebb dobóhelyzetet teremteni, de az ellenfél nagyon keveset hibázott ma.”

Örlős Zoltán (Karcagi SE): „Hosszabb szünet után a bajnokság utolsó mérkőzését játszotta a csapatom. Örömteli, könnyed játékkal búcsúztunk. Mindenkinek megköszönöm az egész éves munkáját. Remélem, a lelkesedés nem lankad és újult erővel vágunk neki a következő szezonhoz.”

Vármegyei szövetségek