PMKSZ Kosárlabda Játékvezetői Tanfolyam 2024/1
05
Dec
2023
PMKSZ Kosárlabda Játékvezetői Tanfolyam 2024/1
December 5, kedd  |  08:49

Felhívás!

A Pest Vármegyei Kosárlabda Szövetség JÁTÉKVEZETŐ ALAPKÉPZÉST indít 2024. január 06-tól, melyre ide kattintva lehet jelentkezni.

Feltételek:

- Fiúk és lányok jelentkezését várjuk, amelyhez csupán a betöltött 16. életév és a kosárlabda iránti széles körű érdeklődés szükséges.

- A tanfolyam elvégzéséhez jó fizikai állapotra (a futásteszt elvégzéséhez), illetve a későbbiekben sportorvosi igazolásra lesz szükségetek.

 

A tanfolyam elméleti és gyakorlati modulból áll, melyeken keresztül részletesen megismerkedünk a kosárlabda játékszabályaival, a játékvezetés elméleti és gyakorlati technikájával is.

 

Az elméleti modult távoktatásos formában valósítjuk meg (mindösszesen 3 kötelező konzultáción kell megjelenni), ami nagymértékű szabadság melletti, feszesen irányított tanulási folyamatot jelent, azaz rád van bízva, hogy mikor tanulsz, mikor teljesíted az előírt feladatokat.

 

A legalább megfelelőre értékelt elméleti modult követi majd a gyakorlati modul, amelyen begyakorlod a síphasználatot, a játékvezetés mechanikáját, az alkalmazandó karjeleket, a feldobás-, a bedobás- és a büntetődobás szabályait. A tanfolyam gyakorló mérkőzésekkel, majd vizsgamérkőzéssel zárul, várhatóan április közepén.

 

Jelentkezz most!

 

Ha kérdésed van, keress minket bátran a jb@pestbasket.hu email címen.

 

PVMKSZ Játékvezető Bizottság

Vármegyei szövetségek