X. Megyei U11 Fiú Válogatottak Tornája - Szolnok
23
May
2022
X. Megyei U11 Fiú Válogatottak Tornája - Szolnok
Május 23, hétfő  |  09:36

X. Megyei U11 Fiú Válogatottak Tornája - Szolnok

2022. május 21.

Baranya megyét négy egyesületből álló csapat képviselte az immáron tizedik alkalommal megrendezett Megyei U11 Fiú Válogatottak Tornáján, Szolnokon, melyen a 4. helyen végeztünk. A bronzcsatán csak a végjátékban dőlt el a mérkőzés, melyen nagyot harcoltak a fiúk.

Baranya megye válogatottja: Varju Nimród, Schwarzkopf Noé (Mohácsi TE), Kovács Bálint, Horváth Bence (Kozármisleny SE), Kosaras Áron, Papp Buda, Szegedi Bence, Zsilics Máté (PVSK), Potos Patrik, Hartung Korvin, Csonka Sebestyén, Szabó Ádám (Rátgéber Kosárlabda Akadémia)

Edzők: Stranszky Bettina és Ivan Ivkovics

Csapatvezető: Rausch Gergő

Eredmények:

Baranya - Csongrád-Csanád 8-76
Dobók: Papp 4, Zsilics 2, Kovács 2, Szabó, Schwarzkopf, Potos, Varju, Hartung, Csonka, Szegedi, Kosaras, Horváth

Bács-Kiskun - Baranya 48-49
Dobók: Papp 14, Hartung 12, Zsilics 11, Potos 4, Kosaras 2, Horváth 2, Kovács 2, Szabó 1, Csonka 1, Schwarzkopf, Varju, Szegedi

Borsod-Abaúj-Zemplén - Baranya 40-37
Dobók: Hartung 16, Papp 11, Potos 3, Csonka 2, Kosaras 2, Kovács 2, Szabó 1, Schwarzkopf, Zsilics, Varju, Szegedi, Horváth

Stranszky Bettina: Nagyon hasznos tornát zártunk, remekül fel lehetett mérni az ország különböző régióinak erősségét. Az első mérkőzésen sajnos a hosszú útnak köszönhetően jócskán alul teljesített a csapat. A másik két meccsen megérkeztünk a tornára megmutattuk, hogy szoros, jó meccset is tudunk játszani. Összességében a gyerekek és mi edzők is sokat tanulhattunk a látottakból. Köszönjük, hogy ott lehettünk ezen a tornán és gratulálok a fiúknak a 4. helyhez.

Ivan Ivkovics: Sajnos az első mérkőzésen nem voltak a fiúk fejben a pályán, így egy nagyobb arányú vereségbe futottunk bele. A második és harmadik meccsünkön már küzdöttünk, voltak már nagyon szép támadásaink és jó védekezéseink is. Sajnos meglátszódott a fáradtság rajtunk, így a végjátékban BAZ megye örülhetett, és mi pedig a negyedik helyen végeztünk. Köszönjük a lehetőséget!

Vármegyei szövetségek