A 9700 Ingatlan.hu nyerte a VI. Alba Regia Megyebajnokok Tornáját
24
Oct
2022
A 9700 Ingatlan.hu nyerte a VI. Alba Regia Megyebajnokok Tornáját
Október 24, hétfő  |  20:34

Remek, sportszerű mérkőzések, barátságos hangulat jellemezte a VI. Alba Regia Megyebajnokok Tornáját. A 4 férfi mérkőzés mellett a hölgyek házirangadó keretében mérték össze erejüket.

A torna első mérkőzését a Fejér megyei bajnok Vadmalacok a Komárom-Esztergom megyei Komáromi Kémények csapatával vívta. A mérkőzést magabiztosan hozták a Vadmalacok (80-55).

A folytatásban a sokszoros Vas megyei bajnok 9700 Ingatlan.hu csapata a Gödöllői SK  fiataljaival vívott  nagy csatát. A rendkívül izgalmas mérkőzés végén a Vas megyeiek örülhettek a győzelemnek.

A két férfi selejtező után  a hölgyek léptek a parkettra. Az Old Girls és a Fejér megyei bajnok Young Girls picit gólszegény, de izgalmas, nagy csatát hozó mérkőzésen a fiatal hölgyek diadalmaskodtak (26-34).

A női derbi után újra a férfiak vették birtokba a pályát. A selejtező mérkőzések vesztesei játszottak a bronzéremért. A gödöllői fiatalok 14 pontos győzelmet arattak a Komáromi Kémények felett (66-80).

A torna záró mérkőzését a selejtező két győztese, a 9700 Ingatlan.hu és a Vadmalacok vívták. A ponterősebb szombathelyi gárda 72 pontig jutva megnyerte a mérkőzést (58-72) és elhódította az Alba Regia Megyebajnokok kupáját.

A torna programját két dobóverseny is színesítette. A hölgyek büntetődobó versenyben vehettek részt, amit hatalmas csatában az örökifjú Szücs Mária (Szücsi) nyerte. A férfiak hárompontosdobó verseny keretében mérhették össze dobótudományukat. A versenyt a Gödöllői SK játékosa Kocsis Bulcsú Bence nyerte. Gratulálunk mindkettőjüknek.

Gratulálunk a győzteseknek és köszönjük mindenkinek a részvételt.

 

Vármegyei szövetségek